MARKO PULJIZ je Sarajlija na privremenom životu i radu u Podgorici. A, možda i zauvijek ostane tamo, jer mu je mrsko kretati se previše! Njegov humor je košer, halal, bez psovke i vrijeđanja i nije neugodan, iako često „operiše“ po menalitetu prosječnog Balkanca.

Publiku najviše osvaja svojim jezičkim vratolomijama i imitacijama zvukova koje proizvodimo u neverbalnoj komunikaciji. Koristi komplikovane riječi da bi zvučao pametno ali štivom nije odmakao dalje od Alan Forda. Kao svježe oženjen čovjek, simpatije i uglavnom sažaljenje dobija novonastalim materijalom o braku, vezama, prijateljstvima, nesporazumima…

On zna kako mjauče De Nirova mačka i kako izgleda gej nindža! U svakom slučaju uvijek iskazuje srdačan bujrum da na jednu večer zaboravite na svakodnevne probleme i gluposti.

ANDRIJA DABANOVIĆ nova nada regionalne stand-up komedije u kojoj su Crnogorci do sada bili zabrinjavajuće deficitarni. S druge strane, publici je dovoljno da neki od njih samo progovori… Andrija i govori i kazuje. Od prošle godine neumorno ređa nastupe koji kod publike prolaze i više nego dobro i sada je u akciji da obiđe što više različitih gradova i klubova, kako bi kraj ove godine dočekao kao priznati stand-up komičar. Ojha!